Apa itu HHCS?

Ramai tertanya-tanya… Apa itu HHCS? Ada yg buat andaian hyper high carb strategy la… Etc etc… Haha… Bukan la… Ianya cuma HOT HOT CHICKEN SHIT, a.k.a hangat hangat tahi ayam…

Saya ni banyak kali dah jenis kalau nak bersenam memang HHCS. Masa saya mula bersenam dan memulakan diet, ada lah kawan saya kata… Alah, hang tu propa (sembang deraih) je lebih… Nanti sunyi la…

20130329-094615 PM.jpg run dekat area rumah, thanks nike lunartrail2+, alhamdulillah…

Saya ambil positif, saya usaha untuk sihat… Sebelum saya mulakan diet, berat saya 85kg dan sekarang dalam 73kg (paling low masa bulan puasa dalam 68kg)… Dalam masa sama saya bersenam yang banyak pada cardio…

20130329-094923 PM.jpg my current resting heart rate

Ok, got to know… Nanti update…

Salam…
#runningdoctor

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s