My 1st year anniversary run

Macam saya cakap masa entri lepas yang bulan ni adalah bulan ulang tahun saya yang pertama saya run. Verdict? Happy! Sebab empat hari selepas hari jadi saya, saya menamatkan larian penangmalakoff 2013… Bestnya saya dapat buat larian bawa 7min/km dalam 10batu ~17km

20130331-110932 AM.jpg dalam kategori tu saya dapat tempat ke378 dari 1200 peserta lelaki yang turut serta, alhamdulillah…

20130331-111219 AM.jpg

So far bulan ni saya dah run dalam total 90km… Hmmm kurang sikit, maklumlah bekerja…

20130331-111835 AM.jpg

Seumur hidup saya, serasa saya, tak pernah saya lari semasa hari jadi saya, alhamdulillah saya lari… Tapi tak lah sampai 10k, even 5k pun… Ni cuma speedwork saya pada hari itu 😉 😉

20130401-110834 AM.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s