Run on a slightly hated route

April memang saya kena kurangkan larian. Bukan pasal parlimen nak bubar tapi awal bulan mei saya kena mengulang perperiksaan ikhtisas ii master in surgery. Exam kali ni dekat HUKM

Agak risau, harap2 ok lah exam… InsyaAllah… Alhamdulillah dua hari ni prof faisal dari upm datang berikan tutorial. Seronok dapat belajar…

Hari ni kena lari jugak, dah rasa sembap dah… Bergegas balik dari HRPZ ii ke kamsis HUSM. Solat, tukar gear running… Plan nak run sejam… Tetiba bila sampai sejam dah 8.7km… Apa lagi lajak jugak lah ke 10km… Haha… Kali ni 1st 5km, doing speed run, then tak tahan doing interval…

Lagi satu, run dekat padang HUSM bagi saya adalah tempat yang agak saya tak suka… Sebab? Situ bila matahari terben dalam 6.30pm, matahari memang menghadap kat muka… Memang bahang kaw kaw…

20130403-092340 PM.jpg
Letih betul… Running, hehe

Yang seronoknya ramai student, lecturer lari kat sini… So rasa berkobar la… Haha

Downturnnya jugak, situ berhabuk dan berpasir… Tapi run la jugak kan?

20130403-092706 PM.jpg
Alhamdulillah dah sampai 1100km mileage

Malam tak lah berapa letih, makan dgn prof kat padang serai… Laparrrqqqq…

20130403-092930 PM.jpg
Sedap gak…

Ok… Sekian mengarut…

#runningdoctor

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s