Berjumpa dengan owner blog sususejat.com

Salam, keletihan balik dari kuala lumpur aku bergegas singgah ke KB Mall, kota bharu… Saja nak pekena burger king… Lapaq la… Hampir seminggu di area HUKM, menghadiri kursus dan tutorial bersama prof di sana (exam kali kedua ki di HUKM pula). Best, walau pun masa singkat, tapi banyak belajar benda baru… Alhamdulillah…

Semasa pagi tadi sempat berjumpa dengan admin susu sejat, bro hasrizul di taman tasik pemaisuri. Ingat nak jogging dan ber’pacing’ sekali. Tapi apakan daya. Masa tak mengizinkan… Even nak ambil gambar pun kami terlupa… Respek dgn determination dia dalam menyedarkan masyarakat malaysia untuk gaya hidup sihat… 😉

Tak perasan masa running kat situ ada running event rupanya… Saya tak tahu la sama ada berlangsungnya SCIM (standard chartered international marathon) atau hanya official training…

Ada kiosk jual kasut new balance lagi… Ermmm nampak kasut NB minimus… Best la… Alamak… Tak bawak wallet la pulak… Siut…

Tasik Pemaisuri? Bagi saya terbaik… Banyak pilihan route yg kita boleh pilih… Ada short dalam 1.4km… Ada yg mencabar alunan bukit yang menyakitkan calf aku… Curam ketika naik dan turun… Dalam 2.4km… Ada kat sekeliling taman itu secara keseluruan dalam 5km…

20130421-114813 PM.jpg
Best kan?

Verdict? Memang best, senang nak cari orang jual air… Banyak orang buat taichi/chikung/senamrobik… Tandas, surau dan tempat parking pun senang juga… Tahniah pada orang KL yang sanggup bekorbankan masa tidur enak di waktu pagi ahad untuk buat senaman pagi…

Sebenarnya ada cerita nak cerita pasal ada orang tegur saya ‘abang seorang runner ke’ (ni edisi poyo je nih…haha)

Esok, insyaAllah… Ngantuk…

20130421-115001 PM.jpg
Eh, beli water bottle ke?

Salam 😉

Advertisements

2 thoughts on “Berjumpa dengan owner blog sususejat.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s