Maaf sibuk sesangat

Dah lama tak taip blog, memang sibuk lepas exam ni… Memang sibuk… Ingat nak ceritakan perihal lulus exam pun tak sempat… Insya Allah nak tulis… Moga jadi bekal kekuatan pada semua.

20140102-114411 AM.jpg
My ‘mantra’ during exam days

Hari ni merupakan hari pertama aku bergelar sebagai ‘Mr Amin’, harap dalam tempoh ‘gazetting period’ enam bulan ni aku boleh buat yang terbaik untuk pesakit… InsyaAllah…

20140102-114602 AM.jpg
‘siap kasut pun ada nama mr amin? Hehe’

Ok…nanti cerita lagi 🙂