Maaf sibuk sesangat

Dah lama tak taip blog, memang sibuk lepas exam ni… Memang sibuk… Ingat nak ceritakan perihal lulus exam pun tak sempat… Insya Allah nak tulis… Moga jadi bekal kekuatan pada semua.

20140102-114411 AM.jpg
My ‘mantra’ during exam days

Hari ni merupakan hari pertama aku bergelar sebagai ‘Mr Amin’, harap dalam tempoh ‘gazetting period’ enam bulan ni aku boleh buat yang terbaik untuk pesakit… InsyaAllah…

20140102-114602 AM.jpg
‘siap kasut pun ada nama mr amin? Hehe’

Ok…nanti cerita lagi 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s